su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan su kaçağı tespit kişilerin su kaçağı tespit alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Su kaçakları eski tip tesisatlarda olduğu gibi su kaçağı tespiti yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

En iyi su kaçak cihazları listesini iş arkadaşlarınla ve sevdiklerinle aşağıda yer alan paylaşım butonlarından hemen su tesisatçısı paylaş! Sen de kullandığın su kaçak cihazı ve özellikleri hakkında yorum yaparak binlerce kişiyi bilgilendirebilirsin.

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme su kaçağı tespit cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Report this wiki page